comment 1

jeg ser deg.

Jeg må innrømme noe… Helt ærlig trodde jeg at hjertet mitt allerede var strukket temmelig langt. Jeg innbiller meg aldeles ikke at jeg er et supermenneske med mer kjærlighet i meg enn andre. Aldeles ikke. Nei, jeg trodde bare at kapasiteten min var nådd. At det ikke ville være mer plass til kjærlighet for mer enn det jeg allerede har så på hjertet.

Jeg tok feil.

De har vært der hele tiden. Jeg har hatt dem i klar sikt. Likevel har jeg ikke sett dem.

Jeg trodde hjertesakene mine var alt det var plass til. At de jeg har vært blind for kom til å klare seg fordi de finnes i andres hjertesukk. Jeg hadde aldri trodd hjertet mitt ville tåle å bli strukket så langt. Eller at det i det hele tatt kunne det.

Jeg ser dem nå. De som ikke har noen til å snakke for seg. De som blir grovest utnyttet og er lengst nede på rangstigen. De mange tenker på som kantfyll som i seg selv ikke har noen verdi. Jeg ser dem nå. Og hjertet knuser for dem.

Det tok meg en bok (The Sisterhood Book – Bobbie Houston) og et Afrikabesøk. Men jeg ser dem nå.

Jeg ser de som blir fratatt sin verdi når de blir salgsvarer for gjerrige og sexsultne menn. Jeg ser de barna som er alene i noen av verdens fattigste land. Jeg ser dem.

«Now that I have seen I am responsible.»

Jeg kan ikke la være å si noe lengre. Jeg må snakke høyt. Jeg kan ikke tenke at noen andre gjør noe med det, hjertet mitt blør for mye. Det blør for dem jeg har lyst til å slippe fri. Dem jeg har lyst til å mose i en deilig klem og si at de er elsket.

Jeg må si noe fordi jeg ser dem nå! De er nydelige mennesker ikke så ulike de som bor i blokka mi, de jeg møter på bussen og butikken, familien min og mine venner. De er ikke annerledes. De har bare ikke vært like heldige. Derfor vil jeg snakke høyt! Jeg skal aldri være stille igjen! Fordi det finnes mennesker som ikke kan snakke for seg selv. De trenger at noen snakker for dem! Høyt!

Hjertet mitt knuser.

Fordi jeg ser deg, lille venn…

 

http://frihet21.no

http://www.a21.org/index.php

https://www.watoto.com

Reklamer
Filed under: Inspirasjon

About the Author

Sendt av

Heisann og hoppsann! Jeg heter Annka. For tiden jobber jeg som linjeleder for tjenestelinjen ved Lev Drammen Bibelskole og er koordinator i Intro. Jeg elsker kirken og er så takknemlig for å være en del av Intro kirken. Hodet mitt bryner alltid på en tanke eller tre som jeg deler frimodig med verden gjennom min lille blogg her i den store utenomjordiske verden vi har kalt cyber space. xo

1 Comment so far

  1. Måtte bare legge igjen en kommentar og si: WOW, for en flott blogg du har! Så gøy å lese, og så fantastisk mye bra tanker du har, og virkelig et viktig tema du tar opp her i dette innlegget! Var skikkelig gøy å finne en norsk blogg med kristen profil! Fortsett med det gode arbeidet du gjør, jeg heier på deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s