om annka

IMG_2039Hei, jeg heter Annka Jenssen (the blond chick). Jeg jobber i Lev Bibelskole og  Pinsevennenes Barne- og Ungdomsutvalg (PBU) og er en del av en fantastisk kirke som heter  Intro.

Jeg er datter av «the man» (beklager folkens, men jeg har den beste pappaen i hele verden) Jan Inge Jenssen og har to søte små (eller de er jo ikke så små lengre, men søte kommer de alltid til å være) brødre, Inge Johan og Jan Ottar.

the Jenssen siblings

Tro det eller ei så elsker jeg å være kreativ. Skal absolutt ikke skryte på meg noe veldig tallent, men gleden over arbeidet er der absolutt. Ellers er jeg ei ellers «old fashion» jente. Det ser kanskje ikke slik ut ved første øyekast, men synet kan bedra. Jeg liker å lage mat, koser meg med å rydde i heimen og ellers trives jeg med tradisjonelle jenteting som strikking og annet håndarbeid. Sier ikke det er for alle, men jeg koser meg gjerne med en kopp kaffe og strikketøyet.

Mine to største lidenskaper er Guds Hus aka kirken og kaffe. Jeg elsker Jesus og ønsker å gjøre ham kjent gjennom å være med å bygge det han sa han ville bygge, nemlig hans menighet. Det er en utrolig spennede reise – det å bygge Guds Hus – som på ingen måte er perfekt, likevel er det det som gjør mitt hjerte mest glad av å få være med på.

Kaffe. Bare ordet gjør meg varm invendig. Jeg elsker kaffe. Er en skikkelig kaffe snobb og skammer meg ikke over det. Om jeg får sitte ned å nyte en eksepsjonell god svart kaffe renner begeret mitt over av tilfredsstillelse.

coffee

Mennesker er også noe som fasinerer meg , hvordan vi er og tenker.  Jeg elsker å kunne være med å inspirere menneker rundt meg og bety en forskjell! Livet er ikke lang, så hvorfor ikke bruke den nye dagen vi har fått til å lage spor etter seg her i verden.  Jeg lever rett og slett livet til det fulle med overflod av begeistring og tar min plass for å dele en tanke eller tre med denne bloggen i den utenmjordiske verden vi så fint har kalt cyberspace. xo

Reklamer