comment 0

hvem vil du være når du er svak?

Bestem deg når du er sterk, hvem du vil være når du er svak, sa en pastor en gang. Lets be honest; Nyttårsforsett suger!Det vil si tanken rundt dem er jo kjempe flotte. Vi vil bli bedre, strekke oss fremover, utfordre oss selv. Problemet er heller at motvasjonen fort forsvinner når vi oppdager hvor mye mer krefter det tar å utføre de enn det som kreves for å si dem høyt.

Livet kan være litt sånn noen ganger også. I en tid hvor man føler seg ladet og så klar for fremtiden kan ambisjonene settes utrolig høyt for hva man skal utrette i livet. Hva gjør man da når følelsene ikke helt er like spent og trangen har forsvunnet helt?

Bestem deg når du er sterk hvem du vil være når du er svak! Det høres ut som en slogen som skal hjelpe deg til å sette enda større nyttårsforsett. Det er ikke det. Sannheten er at nyttårsforsett og alle andre bestemmelser for å bli bedre ofte ikke regner med at man ikke alltid er like mye på en høyde.

Livet går i bølger. Noen ganger er man på en høyde, men for det meste er livet ganske så ordinært. Bestem deg når du er sterk hvem du vil være når du er svak, er et utsagn som tar med i beregningen nettopp det at livet ikke alltid er på en høyde. Det ser realitene i øynene og forteller oss at det er viktig å tenke på at man ikke alltid vil føle at livet er en dans på roser. Når livet ikke er sånn som man hadde tenkt er det så viktig å ikke ta valg om hvem man vil være, hvordan man vil reagere der. Man må allerede har bestemt seg for hvordan man vil leve livet sitt. Slik at de beslutningene man tok i styrke kan være med å bære oss gjennom de svakere øyeblikkene av livet.

Nå er vi kommet til den tiden på året hvor det kun er det siste nyttårsforsettet som er igjen. Alle de andre har falt av lasset i slutten av Januar. Ikke la bestemmelsen du tok i styrke bli borte fordi du ikke føler det like sterkt lengre. Bestem deg for å være disiplinert nok til å holde fast på det. Ikke fordi du føler for det, men fordi du selv har makt til å bestemme hvem du vil være. Hvilke mennesker vil du fortsatt ha i livet ditt, hva vil du priorieter å fylle dagene dine med, hvilke rutiner er viktige for deg, hvordan vil du tenke rundt omstendighetene dine?

Hva bestemte du deg for da du var sterk?

Valget er ditt.

Reklamer
Filed under: Inspirasjon

About the Author

Sendt av

Heisann og hoppsann! Jeg heter Annka. For tiden jobber jeg som linjeleder for tjenestelinjen ved Lev Drammen Bibelskole og er koordinator i Intro. Jeg elsker kirken og er så takknemlig for å være en del av Intro kirken. Hodet mitt bryner alltid på en tanke eller tre som jeg deler frimodig med verden gjennom min lille blogg her i den store utenomjordiske verden vi har kalt cyber space. xo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s