comment 0

det finnes alltid mer.

I forhold med andre mennesker er det fort gjort å stagnere når man har kjent hverandre en stund. Det kommer til et punkt hvor man føler man vet alt om hverandre. Man kjenner alle sidene til hverandre og er overbevist om at man vet om alt som foregår i livet til dette mennesket. Har du noen gang sagt det samme om Gud?

Spesielt om man har vokst opp i kirken og gått på søndagsskolen siden før man kunne snakke og sett alle bibelhistorier tenkelig på flanellograf (om du ikke aner hva en flanellograf er er det nok for det beste) er det lett å tenke at vi vet alt om Gud. Til og med om du kun har gått i kirken noen år, kan det føles som om man har rukket å dekke hele bibelen og kan alt.

Gud er ikke som våre mennesklige relasjoner. Uansett hvor lenge vi har kjent ham kommer vi aldri i evighet til å forstå alt ved ham. Det vil alltid være mer å lære om Gud og av ham. Han er en utømmelig kilde som aldri tar slutt. Det finnes så mye mer i hans ord du kan oppdage. Så mye mer du kan oppleve når du tilbringer tid med ham og hører på andre legge ut fra hans ord. Ting som vil forandre deg, fornye deg og gi deg alt det du trenger for å leve et liv i styrke og helhet.

Gud går aldri tom. Så jeg utforder deg til bruke sommeren til å dykke dypere med Jesus. Sommeren er en tid man har ferie og litt ekstra tid til å slappe av. Bruk denne tiden til noe som virkelig kommer til å forfriske deg. Lag deg mål på hvor mye du vil lese i bibelen hver dag. Sett av litt ekstra tid til å være sammen med Jesus i lovsang og bønn. Hør på podcasts når du ligger på stranden. Ha med deg en oppbyggende Jesus sentrert bok når du er ute å reiser. Det er ikke så mye som skal til for å gjøre dette til den beste sommeren din noen sinne.

Som med alle relasjoner velger du selv hvor nær du vil være… La dette bli sommeren du bruker masse tid med Jesus så du blir enda bedre kjent med ham. Det finnes alltid mer. ;)

Reklamer
Filed under: Inspirasjon

About the Author

Sendt av

Heisann og hoppsann! Jeg heter Annka. For tiden jobber jeg som linjeleder for tjenestelinjen ved Lev Drammen Bibelskole og er koordinator i Intro. Jeg elsker kirken og er så takknemlig for å være en del av Intro kirken. Hodet mitt bryner alltid på en tanke eller tre som jeg deler frimodig med verden gjennom min lille blogg her i den store utenomjordiske verden vi har kalt cyber space. xo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s