comments 3

Vitnesbyrd.no

Ungdoms Sammen for Byen har opprettet en nettside fylt med vitnesbyrd. Mange mennesker er ute på internett å leter etter svar på spørsmål de har, noen av svarene på de ofte enkle spørsmålene som stilles kan svares på av andre mennesker som selv har opplevd en liknenede situasjon. Vitnesbyrd.no presenterer også enkle, men utrolig meningsfylte vitnesbyrd om mennesker som har møtt Jesus. Så send gjerne inn ditt vitnesbyrd slik.

Her er mitt vitnesbyrd; selvfilmet (fordi jeg ikke turte at noen andre skulle høre på når jeg snakket til et kamera),  i dårlig lys (eller kanskje for godt, ser ut som den mørke vinteren har tært på fargen min), under press på tid og tydeligvis litt for tidlig på morgenen (jeg smiler nesten ingenting.. Hehe.). Men det er et vitnesbyrd som handler om å bli satt fri fra det som bandt meg. Om hvordan Jesus kan fri oss fra de lenkene som ofte føles som de kan dra oss fullstendig under. Det er et vitnesbyrd om håp og lys i enden av tunellen.

Follow annkajenssen on Twitter

Reklamer
Filed under: Inspirasjon

About the Author

Sendt av

Heisann og hoppsann! Jeg heter Annka. For tiden jobber jeg som linjeleder for tjenestelinjen ved Lev Drammen Bibelskole og er koordinator i Intro. Jeg elsker kirken og er så takknemlig for å være en del av Intro kirken. Hodet mitt bryner alltid på en tanke eller tre som jeg deler frimodig med verden gjennom min lille blogg her i den store utenomjordiske verden vi har kalt cyber space. xo

3 Comments

  1. SÅ utrolig flott! Nydelig blogg du har. Kjenner jeg blir skikkelig inspirert! Skal følge med videre her ja :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s