comments 3

This is HOME!

De fleste ville si at hjemmet sitt er hvor de sover, spiser og pusser tennene. Hvor familen bor eller der de oppbevarer tingene sine og dusjer. Jeg har et slikt hjem. Jeg digger huset jeg bor i sammen med familien min. Kanskje det jeg er mest takknemelig for et at jeg har en egen inngangsdør, altså egen leilighet i huset. Deilig. Selv om det er huset mitt, hvor jeg sover, spiser (i hvert fall noen måltider =P), pusser tennene, dusjer og slapper av har jeg et annet sted jeg kaller mitt ORDENTLIGE hjem.

Et sted hvor jeg får lov til å være meg selv, hvor jeg hører til, hvor jeg får lov til å bidra med ting jeg liker og er flink til, hvor jeg får lov til å møte menneskene jeg er blitt mest glad i i hele verden og også nye mennesker som jeg kan bli kjent med. Et sted hvor jeg betyr en forskjell. Jeg elsker huset jeg bor i, men hvilket hus jeg bor i har ikke stor betydning når jeg har et hjem borte fra hjemme. Et hjem som ikke er tilknyttet et bygg eller tilholdssted, men som kun er knyttet til mennesker.

Jeg har funnet et hjem med fult av ufulstendige mennesker som hjelper hverandre til å leve det beste livet mulig. Som oppmuntrer hverandre, støtter hverandre i motbakke og gleder seg sammen i medvind. Et hjem hvor mennesker setter pris på hverandre og tør å si det. Et sted hvor ingen er unormale og alle passer inn. Et sted hvor alle kan bidra. Et hjem hvor mennesker blir utrustet til å møte den tøffe verden som vi alle er en del av. Et hjem som har en felles visjon, et felles oppdrag, et felles mål og en felles Gud.

Oasen Bibelsenter har blitt mitt HJEM!

 

Og du er hjertelig velkommen

 

til å bli en del av familien vår.

Follow annkajenssen on Twitter

Reklamer
Filed under: Inspirasjon

About the Author

Sendt av

Heisann og hoppsann! Jeg heter Annka. For tiden jobber jeg som linjeleder for tjenestelinjen ved Lev Drammen Bibelskole og er koordinator i Intro. Jeg elsker kirken og er så takknemlig for å være en del av Intro kirken. Hodet mitt bryner alltid på en tanke eller tre som jeg deler frimodig med verden gjennom min lille blogg her i den store utenomjordiske verden vi har kalt cyber space. xo

3 Comments

  1. Pingback: I <3 my church! «

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s