comments 2

Hva gjør du når ingen ser på?

Jeg fikk dette spørsmålet når jeg hørte på en tale her forleden. «Hva gjør du når du tror ingen ser på?» Godt spørsmål. Ofte gjør man seg så utrolig bra når andre ser på, mens alene bryr man seg katta om å oppføre seg. Om andre sitter på i bilen vår passer vi kanskje på å kjøre fartsgrensen, for en må jo holde fartsgrensen, mens alene kjører du som et svin. Er du med andre i butikken hilser du på kassadamen, setter trillevognen på plass der den hører hjemme og lar bilen på siden av deg kjøre først ut av parkeringsplassen. Men hva med når du er alene i butikken?

Hvem er du når ingen ser på? Teit spørsmål? Nei, egentlig ikke. Din karakter viser sitt sanne jeg når du tror ingen ser på. Hvem vil du være? You deside! Lykke til med valget, rettere sagt valgene! ;)

“If lips and life do not agree, the testimony will not amount to much.” – H.A. Ironside

Reklamer
Filed under: Inspirasjon

About the Author

Sendt av

Heisann og hoppsann! Jeg heter Annka. For tiden jobber jeg som linjeleder for tjenestelinjen ved Lev Drammen Bibelskole og er koordinator i Intro. Jeg elsker kirken og er så takknemlig for å være en del av Intro kirken. Hodet mitt bryner alltid på en tanke eller tre som jeg deler frimodig med verden gjennom min lille blogg her i den store utenomjordiske verden vi har kalt cyber space. xo

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s